Smykkeutleie

Skal du i bryllup, på TV eller stå på en scene. Har du behov for et smykke som er ekstra synlig? Du trenger ikke eie et signatursmykke når du kan leie! Det er noen ganger du ender opp med å bruke mange penger på sko og kjole…og da er det bra at det finnes smykkeutleie!

Ideen dukket opp en dag jeg hadde det litt stille….og jeg begynte å søke på nettet for å se om det var andre som tenkte som meg. Jeg kan huske at jeg en gang så på God morgen Norge at det gikk an å leie luksus vesker. Men av det jeg klarte å finne ut så eksisterer de ikke lenger. Det går an å leie smykker sammen med brudekjole og det finnes et sted å leie diamantsmykker. Men utenom dette er ikke utleietilbudet på smykkefronten mye å skryte av.

Jeg bestemte meg for å sette det i system og fikk trykket opp brosjyre laget et kontaktskjema og ordnet fane på facebooksiden til Wilhelmine as. Jeg har hatt et par strålende fornøyde testpersoner og ventet egentlig bare på det rette tidspunktet for lansering. Og så dukker SDD-live opp. Et event med massevis av herlige gründerdamer som liker å pynte seg…og noen gründermenn! Flere Wilhelminesmykker fikk lufta seg den helgen og tilbakemeldingene var bare positive!

Og herved er smykkeutleie lansert!

I mine tanker var det et lokalt tilbud, men med kombinasjonene av sosiale medier og Bring så er der egentlig ingen geografiske hindringer. Lurt å beregne litt tid på dialog i forkant for det er viktig at smykket er tilpasset så godt det lar seg gjøre. Men når det er sagt så er det bare å ta kontakt.

Det er halssmykker som blir leid ut og om det er full klaff og du ikke ønsker å sende det tilbake kan du kjøpe det. Etter bruk sendes smykket i retur med vedlagt retur pakkelapp til avtalt tid, og faktura kommer på e-post. Enkelt og greit. Mary Ann Skadal har blogget herlig om opplevelsen sin med smykkeutleie her.

Så hvis du har lyst til å føle deg ekstra fin ta gjerne kontakt.
Hilsen smykkekunstner Trine Wilhelmine Rønnevig. Les mer på Wilhelmine Smykkeblogg.

Fotograf: Eialin Giuliano
Kunne du tenke deg å leie et smykke?