Opplev Venezia

Litteratur, kunst og mindfulness i Venezia? Skriv deg innover, inspirert av verdens vakreste by. Bli med på en kulturell skriveworkshop 25. oktober – 1. november 2014.

Stemning, mat, vin, skjønnhet og gode samtaler rundt et overdådig lunsjbord. En reise med et annerledes innhold.

– Delta på en ukes kurs med Kristin Flood 
og Merle Levin, som har hatt stor suksess med sine skrivekurs i og utenfor Norge.
- Les, lær og se film om verdensberømte forfat- tere som har latt seg inspirere av Venezia.
- La Kristin Flood, som har bodd her i 20 år, vise deg byen fra innsiden og åpne dører som turister ikke har adgang til.
- Nyt klimaet i en ekte kulturby som tilbyr
musikk, billedkunst, historie, arkitektur, gastrono- mi og sin egen vintradisjon.
- Få en evig relasjon til Venezia!

På denne turen lanserer Merle og Kristin noe helt nytt: en kombinasjon av SKRIVING, LITTERA- TUR, KUNST OG KULTUR.
I Venezia vil du være del av en liten utvalgt gruppe med skrive- og litteraturglade mennesker, maksimum 15 personer. Du vil bli kjent med
en kunstby, men også med Kristin og Merle, både faglig og privat. Mange som har deltatt på reiser eller kurs med dem har opplevd dype endringer i sitt liv, selvinnsikt, ny fokus og stor inspirasjon til å komme videre med skriveproses-

sen, enten den handler om et prosjekt eller om det å skrive seg videre innover. Å bli smittet av deres glød og entusiasme samtidig som man lærer noe nytt, er for mange en uforglemmelig erfaring.

Med forfatterne

Både Kristin og Merle elsker klassisk kunst og historie. Kristin har mellomfag i kunsthistorie fra Universitetet i Oslo, Merle er sosialantropolog og har forsket i kunstuttrykk hos urbefolkningen i Sør-Afrika. De har i en årrekke studert Leonardo da Vincis kunst og tekster og elsker litteratur. Dette er første gang de kombinerer kunst, historie, litteratur og skriving og inviterer deg til å være med på noe helt enestående: å bli kjent med et sted som ikke ligner noe annet sted på denne kloden, samtidig som du hver dag gjør noe du elsker – skrive og lære om litteratur – sammen med andre som gløder for det samme!

WORKSHOPEN INKLUDERER

6 dagers workshop.
2 overdådige lunsjer med husets aperitivo. Byvandring.
Filmvisning.
Tilbud om frivillige eventer (betales separat).

Påmeldingsfrist: 1. september 2014.
Les mer og få tilsendt mer informasjon : www.kristinflood.com