Nudie – Verdt å reklamere for

I dag tirsdag 19. juni kan du lære mer om bærekraftig jeansproduksjon og miljøaspekter i motebransjen. Kl 19.30 inviterer Nudie Jeans Repairshop på en drink og informasjon i Hegdehaugsveien i Oslo.

Nudie Jeans som ble grunnlagt i Gøteborg i 2001, er en ledende aktør i bærekraftig og økologisk denimproduksjon. De har siden starten hatt en tydelig identitet. Dette jeansmerket kjennetegnes ved kjærligheten til denim, en ikonisk baklomme og oransje tråd sammen med merkets streben etter å være 100% organiske, transparente og ved å ta sitt sosiale ansvar på alvor.

Merket har 20 Repair Shops over hele verden, inkludert hjembyen Gøteborg og byer som Stockholm, London, Berlin, Los Angeles, Sydney og Osaka. Nudie Jeans åpnet sin første Repair Shop i Bogstadveien Oslo i 2015, og i dag er det kveldsåpent for alle som er opptatt av mote, miljø og rettferdig produksjon.

I tillegg til et særpreget design og et denim fagmiljø med lang erfaring har Repair Shop gratis reparasjonsservice som har fått internasjonal anerkjennelse og applaus fra miljøforkjempere. I sin kamp mot bruk-og-kast-samfunnet er Nudie Repair Shops som servicestasjoner hvor kundene kan få reparert sin kjære jeans. Denne tjenesten en er aktiv kampanje for å forbruke mindre og taler til Nudie Jeans-publikummet med en effektiv og forfriskende stemme.

Et par ordentlige jeans er så veldig mye mer en kun et klesplagg. Gjennom årene blir jeansene en naturlig del brukeren, et «second skin» som med høy røst forteller verden hvem eieren er. Det svenske denimfenomenet Nudie er et av dem, som med sin gammelmodige jeansfilosofi, har blitt en gigantisk suksess over hele verden. Nudie bryr seg ikke om tilfeldige trender som lever kun en kort tid, de har utviklet et tidløst design som skal takle tid og moderne svingninger.

Velkommen til Get the balance right. Programmet begynner kl 20:00.

Kilder: Tekstilforum.no, nudiejeans.com, voltfashion.com , junkyard.no