Månedens bok: Mentalisten

Årets nye bok fra Camilla Läckberg og Henrik Fexeus kommer ut 26/8 og jeg var heldig nok til å få lese et
forhåndseksemplar i sommer.

Har lest mye krim i mitt liv, men denne fenget meg umiddelbart med gode karakterer, litt utenfor de man normalt ser i typisk nordisk krim. God nerve i en bok som spiller på mye psykologi. Gleder meg allerede til de to neste bøkene som skal komme i årene fremover. En drivende og tidvis mørk krim som vil passe de fleste spennings-interesserte lesere.
Forlaget Strawberry Publishing Norge AS´ omtale:
«Mordet som setter det hele i gang er brutalt – en ung kvinne blir
funnet i et sverdskap, gjennomboret fra alle kanter av sverdene lik en makaber parodi på det magiske trikset. Mina oppsøker mentalisten Vincent.
I et forsøk på å forstå morderens tenkemåte. Vincent lar seg fascinere av både Mina og saken hun etterforsker. Det er han som oppdager at tallet tre er risset inn på låret til den drepte kvinnen. Alt tyder på at det er en seriemorder de jakter på.
Både Mina og Vincent har tvangstanker de må holde i sjakk for å fungere, kanskje det er noe av grunnen til at de samarbeider så godt.»

Ole Christian Moe, Røa Bok og Leker

Røa Bok og Leker har vært i drift siden 11940-tallet , og holder til i Vækerøveien på Røa i Oslo. Ole Christian Moe har vokst opp i bokhandlerfamilie som har drevet Røa Bok siden 1979: – Leser mye forskjellig og anser meg selv som en belest 42-åring som finner glede i det meste. Har jobbet med bøker i snart 24 år, og håper på mange fine bokår fremover.
Røa Bok og Leker er en Fri Bokhandel.