Leppestift gjør underverker

Leppestift gjør underverker for humøret og antrekket. Den rette leppestiften kan få hele ansiktet ditt til å stråle.

Denne gang er det leppestift det skal handle om. Jeg er en lidenskapelig leppestiftbruker. Jeg hører til den delen av befolkningen som sjelden er å se uten leppestift. Jeg har leppestift på selv om jeg er alene hjemme og støvsuger golvet. Alltid leppestift. Leppestift gjør meg glad.

Leppestift gjør underverker for humøret og antrekket. Den rette leppestiften kan få hele ansiktet ditt til å stråle. Og selv om jeg er av den mening at man kan aldri eie for mange leppestifter, så er det faktisk sånn at du egentlig bare trenger én perfekt leppestift. Har du en leppestift som passer nøyaktig til din hud, dine øyne og din personlighet, så kan du bruke den nesten uansett hva anledning du kler deg for, enten du er hjemme og støvsuger eller skal i audiens på slottet.

Men som de fleste kvinner forstår, så er det ikke så helt enkelt å finne den rette leppestiften, og når man endelig finner den og skal kjøpe en ny av samme sort, så har fargen gått ut av produksjon. Så jakten på den NESTE perfekte leppestiften er egentlig alltid veldig aktuell.

Du har kanskje fått med deg at såpekokeriets nettbutikk reflekterer min spesialinteresse for leppestift. (Jeg kan jo ikke BARE tenke på barbersåpe hele tiden!) Jakten på den helt perfekte leppestiften er et kjekt tidsfordriv, og i vår nettbutikk har du litt å velge mellom. I lengre tid har vi hatt Bésame Classic leppestifter fra USA.

Vårt nyeste skudd på leppestiftstammen er Red Apple Lipstick, også fra USA. Det spesielle med Red Apple Lipstick er at de er glutenfrie. Grunnleggeren av Red Apple Lipstick er svært opptatt av å lage leppestift som ikke inneholder giftstoffer og allergener. Mange med glutenallergi strever med å finne leppestift de kan bruke, og her er svaret. De er også fri for soya og hvete, og naturligvis helt parabenfrie, og ikke testet på dyr. Så nå kan absolutt alle finne sin perfekte leppestiftfarge!

I butikken på Fitjar selger vi også Tromborg kosmetikk, skandinaviske høykvalitets produkter. Disse har vi ikke anledning til å selge i vår nettbutikk, men dersom du kommer innom har vi mye du kan velge i av sminke, neglelakk og hudpleie fra Tromborg. Mange av mine personlige favoritter kommer fra Tromborg sortimentet.

Og for de so befinner seg i nærheten av Fitjar:
Har du lyst til å ha en leppestiftaften sammen med gode venninner? Hvorfor ikke treffes i såpekokeriet en kveld, jeg stiller gjerne opp og holder grunnkurs i leppestift. Det finnes noen hemmelige triks som kan gjøre leppestiften finere og å den til å vare lengre på leppene, og de deler jeg gjerne med dere. Og så kan du få anledning til å prøve mange mulige leppestifter, helt til du finner den perfekte! Vi har så stort utvalg at det skal noe til å ikke finne en farge som er den helt rette for deg. Ta kontakt med oss og avtal en kveld (eller på dagtid) som kan passe! Dere bør være minimum fem stk, maks. 10 for at det skal la seg gjøre. Det er en perfekt måte å starte et utdrikningslag på, for eksempel (dere kan gjerne ta med champagnen i såpekokeriet), en fin post på programmet for en blåtur, en god ide for en forening eller klubb eller personalfest. Det koster kr 100 pr person, dere får te/kaffe og litt å bite i (sjokolade eller noe annet søtt), og dere får ubegrenset tilgang til alle våre leppestifttestere og såpekokerens ekspertise på området.

Hilsen Jorunn Hernes

Mer informasjon på Fitjar Såpekokeri sin hjemmeside HER: