9. desember

Hvilken glede det er å gi bort spesielle gaver! damene.no anbefaler varmt å stikke innom Bente Brats verksted på Stabekk.

 

Silke, cashmere og lær er hovedingrediensene i Bente Brats magiske univers som vi presenterte her på damene.no tidligere i høst. Fra 9. til 19. desember åpner hun sitt verksted for interesserte.

I sin invitasjon skriver hun: I disse utfordrende tider, tar jeg imot kunder etter avtale, hverdager eller i helg, helst mellom kl.11 – kl. 15. Dersom tidspunktene ikke passer, kan jeg også åpne dørene senere, eller tidligere.
Nepal har fortsatt stengt for all turisme, noe som gjør situasjonen kritisk
for mange som har vært avhengig av inntekter fra reisende. I tillegg til vårt veve-verksted, er det også tibetanske kvinner fra en flykningeleir som nå er spesielt takknemelige for oppdrag med å lage belter og hundehalsbånd. Det samme gjelder Mukhtar med sitt lær-verksted hvor jeg får laget tøffe og supersolide Toto-vesker i bøffel-skinn. Jeg fortsetter også mitt samarbeid med strikkeverkstedet, hvor jeg får laget deilige plagg i 100% cashmere:
Bellbottoms (slengbukser) singleter, maxi-kjoler, enkelte gensere, hettegensere for kvinner og menn & mini-hoodie i størrelse 1-3 år. Nytt er også ullbukser for menn.
Ellers er det som alltid unike, håndvevde sjal, skjerf, pledd, baby-pledd, ponchoer og cape i cashmere, silke & yak-ull, laget med håndspunnet tråd.

Bente treffes på tlf: 900 39 002. Se også Facebook