9. desember

Dagens luke inviterer deg til Jul på Verket, nærmere bestemt Eidvoll Verk. Du vil finne tradisjonelt julemarked i Stallgården, Museumsbutikken 1814 er åpen, og Galleri Festiviteten med utstilling og en hyggelig matbit er åpen.

Lørdag 10. og søndag 11. desember er det julemarked i Stallgården på Eidsvoll Verk, begge dager kl. 1100-1700. Inngang kr 70,- (inngang gjelder for begge dager) Barn under 16 år gratis.

Julemarkedet er et håndverksmarked og det selges  håndarbeid, håndverk, designvarer, sjokolade, smykker, vevde duker, julepynt, honning, bakevarer, spekemat blant mye annet som er å finne på markedet.

Julemarkedet har bygget seg opp over et tiår og er i år større enn noen gang med 55 utstillere inne og ute i Stallgården. Vi gleder oss over mange trofaste gode utstillere og alle de nye som kommer i år. I tillegg er det lange ventelister for utstillerplass og vi er ydmyke for interessen.

Det blir markedskafe og grilling i Stallgården, Coffee Too på Galleri Festiviteten har nydelig lunsj og juletapas i kafeen for en pust i bakken.

Ellers er det aktiviteter på hele Værket under «Jul på Værket» som arrangeres 10. og 11. desember. Vi anbefaler besøk hos våre gode naboer Eidsvoll 1814, museumsbutikken 1814 og Kammerpikene.

Velkommen til Jul på Værket 2016!