19. desember

Visste du at Julenissens reinsdyr heter Rudolf, Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Cupid, Comet, Donner og Blittzen? Ikke det, da kan du bak dagens luke bli bedre kjent med dem og med Julenissen.

Juenissens eventyr

Julenissens reinsdyr Rudolf, Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Cupid, Comet, Donner og Blitzen var fryktelig slitne etter forrige juls strev, og orket ikke en jul til med samme slit. Det var heldigvis tid for reforhandling av reinsdyrenes avtale med julenissen.

Kvelden før kvelden hadde lille Pernille kledd på seg lue, votter, skjerf og stor boblejakke og sto ute i den store hagen for å være sikker på at hun ikke gikk glipp av julenissen i år også. Etter en stund hørte hun pusting og pesing fra enden av hagen, og frem kom en stor slede. Sleden var full av pakker og 9 gløggdrikkende reinsdyr… Julenissen var knallrød i kinnene og pustet tungt mens han dro sleden gjennom den dype snøen. Lille Pernille var selvfølgelig veldig forundret over hvorfor ikke Rudolf, Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Cupid, Comet, Donner og Blitzen dro sleden? Rudolf, nr. 1 og leder for reinsdyrene, smilte og blunket lurt mens han hvisket i øret til lille Pernille: «Vår advokat var best i kontraktsforhandlingene».

Kilde: Advokatfirmaet Seland