1. desember

Endelig er vi i gang! Desemberdamenes Julekalender erklæres herved for åpnet! PANG! Luke 1 tar deg til designernes eget julemarked som åpner dørene for 19. gang.

 

På årets julemarked deltar over 140 utstillere som fyller alle tre etasjer på DOGA. Hausmanns gate 16 i Oslo. De kommer fra hele Norge, og interessen for å delta på julemarkedet er også stor fra utlandet. Designere reiser hele veien fra Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Spania, Belgia og England for å selge sine unike designs på julemarkedet denne første helgen i desember. De selger klær, smykker, keramikk, illustrasjoner, møbler, lamper og mye annet. De fineste unike gavene kan du finne på årets julemarked!

I år vil det dessverre ikke bli minibank i lokalet. Men det finnes minibanker i området rundt Doga, og noen av designerne har alternative betalingsmuligheter. Men vi oppfordrer folk til å ta med kontanter.

Sted: DOGA, Hausmannsgate 16, ved siden av kulturkirken Jakob, Oslo. Tid: Lørdag 2. desember 10-17 & Søndag 3. desember 10-17, 2017. Inngang: 50,- kr, barn under 12 år kommer inn gratis.

www.dejm.no