St. Hans-bål på Revolver

Støyrock-bandet MoE inntar Revolver for en tre dagers residens (som seg hør og bør på en skikkelig rockebule) som ender i en St.Hansbål-verdig konsert 23.juni!!

I tre dager skal Torje Viestad og MoE utforske MoEs dualistiske lydunivers. Hva vil nå det si, spør du kanskje da. Hva er MoEs dualistiske lydunivers? Er det høylytte amper, skrikevokal og renspikka støyimpro? 

Nei nei det er så mye mer! 

Siden MoE startet i 2008 har de gitt ut over 25 utgivelser som vil si godt over 70 sanger (låter, komponert, tekst og melodi) og utover dette også en rekke samarbeider med band og musikere som Mette Rasmussen, Keiji Haino, Ikuro Takahashi, The Observatory… 

Improvisasjon vært en ledetråd siden bandet oppstod i 2008, hvordan framskape samme konsentrasjon og umiddelbarhet fra den improviserte musikken inn i det komponerte? Resultatet har vært en konstant vridning på formen på låtene og å hele tiden utfordre grensene i musikken. Hvor langt kan vi ta energien i musikken og i oss selv? 

Grensene har MoE tøyd og overskredet gjennom omfattende turneer i over 30 land på fire kontinenter. Settlista blir ferdig først da vi ankommer spillestedet og gjerne etter lydsjekk. Dette for å kunne utnytte stedets potensiale til det fulle, fra fyrstikklignende forsterkere i Mexico til monsterrigg i Japan. ( Og som også vil si et gigantisk antall ulike settlister!)

For konserten på Revolver vil bandet jobbe med både nye og gamle låter spilt gjennom husets PA og opptil flere forsterkere av den mindre sorten. «Som duo kan vi utforske dynamikk på en helt annen måte og vi ser fram til å nå nye dybder i musikken vår gjennom tre dagers residens. Og settlista, den blir skrevet i god tid før konsert!», skriver Guro Moe!