Et golfsmykke

Skal det være en sølvpeg? Eller kanskje en peg med topas og en diamant på toppen. Det er fullt mulig.

For syv år siden spilte Anne Martinsen golfturnering i Kristiansand, og der vant hun en peg til ørepynt. Den golfrelaterte ørepynten som var designet med en splitt for å passe i øreflippen, ble flittig brukt når det var golf på programmet,

Imidlertid fikk Anne en idé: Hva om peggen er i ett stykke, – Rett og slett et anheng – med hull i toppen, slik at golfsmykket kan brukes både til golf, hverdags og fest? – Spørsmålet var bare sammen med  hvem kunne jeg realisere ideen, smiler Anne, der vi treffer henne i det lille kombinerte verkstedet og butikken til gullsmedmester Torill Isachsen ved Vestkanttorget i Oslo.

Torill feirer i år 25-årsjubileum som smykkedesigner. 25 år med de lekreste smykkekolleksjoner med edelstener, diamanter, gull, sølv og platina.

Anne Martinsen er frisør og en dag sto Torill Isachsen i døren. Og da tente gründeren i Anne.

– I november i fjor, fikk jeg det  veldig travelt. Jeg skjønte at jeg hadde funnet den rette kunstneren og truffet det rette produktet. Silvertee’s første kolleksjon var i hus første mai.  I løpet av en uke var det solgt 15 smykker blant golfere. Den eneste markedsføringen av Silvertee , var at jeg selv bar smykke. Dette ser lovende ut, sier Anne entusiastisk.

Selve peggen støpes i Thailand, mens Torill sliper og monterer stener som gjør selve smykket. Kunder kan selv velge hvilke stener og type metall de ønsker.

Topas, sort onyx, ja også diamanter er på menyen. Prisen er det ingenting å si på. For en peg i sølv med topas og kjede er prisen 2150 kroner.

– Det kan gjøres så eksklusivt og dyrt man bare vil, smiler Anne. Hun er for lengst i gang med å tenke ut hvordan golfsmykkekolleksjonen kan utvides til mansjettknapper, armbånd med peg som lås, slipsnål . . . det koker ideer i det lyse frisørhodet.

Og hvor man får tak i smykkene? Se hele kolleksjonen på www.thesilvertee.com

Er det noe lurer på, kan Anne kontaktes på  tlf. 4040 7359 eller send din mail til post@thesilvertee.com

Fotograf: Nanna Wessel Sund
Kilde: norskgolf.no