Damenes sommerkonsert

Velkommen til Damenes sommerkonsert tirsdag 9 juni 2015 kl. 19.00. Hvor: Samfunnshus Vest, Røa torg, Austliveien 4, Oslo.

 

Sommerlige sanger, folkemusikk, klassisk, egne låter og arrangementer.

Ta med familie, venner og naboer til en hyggelig og uhøytidelig konsert!
Voksne kr. 100,- Billetter i døra.
Barn gratis.

Damekoret Damenes ble startet av Bente Bogen i 2009 og vokste raskt til å bli 30 damer. Utgangspunktet var mødre som hadde gått på Musikk i livets begynnelse-grupper ved Bogen musikkskole med barna sine, og som ikke ville slutte å synge bare fordi barna ble for store. Så kom det til mange damer fra nabolaget og deres venninner. De aller fleste hadde aldri sunget i kor før og de færreste kunne noter, så begynnelsen var veldig enkel med kanons og tostemt sang, alt innlært på gehør.
Da Damenes hadde 5-årsjubileum i fjor, ble det feiret med tur til en korfestival i den nederlandske, gamle byen Middelburg, hvor høydepunktet var å få gi en konsert i en stor kirke med høyt under taket og 500 tilhørere.
Under stemmerettsjubileet sang vi på God morgen Norge på Tv2. Til høsten drar vi til Korvaka på Røros og synger sammen med 400 andre sangere i Røros kirke. Vi har ellers ett korseminar i året og tar også små oppdrag. Vi synger folkemusikk, pop og klassisk og også etter hvert noe egenprodusert stoff. Koret øver i nærheten av Røa og administreres og dirigeres av Bente Bogen.