Bok i April: Rosehagen

Tracy Rees skriver en oppslukende roman fra slutten av viktoriatiden som omfavner familiedrama, spirende kvinnefrigjøring og skjulte hemmeligheter.

Nå som vi nærmer oss varmere dager passer det fint med et medrivende historisk drama.

Tracy Rees skriver en oppslukende roman fra slutten av viktoriatiden som omfavner familiedrama, spirende kvinnefrigjøring og skjulte hemmeligheter.

Boken treffer den rette miksen av historisk interesse, engasjerende karakterer og en bittersøt oppslukende leseopplevelse.

Forlagets omtale:

London, 1895

For tolv år gamle Ottilie Finch er London en spennende lekeplass å utforske. Familien hennes har nylig flyttet fra Durham til Hampstead for å komme vekk fra en skandale, men det er Otty lykkelig uvitende om. Den eneste mørke skyen i hennes hverdag er morens mystiske sykdom, som holder henne lenket til sengen. Da ungjenta Mabel får tilbud om å bli Mrs. Finchs selskapsdame, redder det henne fra fattigdommen ved kanalene. Men hun finner snart ut at alt ikke er så harmonisk som det først fortoner seg i huset. Mabs blir viklet inn i hendelsen som fikk familien Finch til å flykte fra sitt forrige hjem, og det hun oppdager, vil sette henne i en vanskelig situasjon …

«Nydelig skrevet, og hvilket eventyr dette er! Rosehagen balanserer perfekt mellom å være et historisk drama og en fengende virkelighetsflukt som man bare kan forsvinne inn i. Tracy Rees er så flink til å skrive om personer man bryr seg om og aldri vil glemme. Jeg elsket den!» Hazel Gaynor, forfatter.

 

Ole Christian, Røa Bok og Leker

Røa Bok og Leker har vært i drift siden 1940-tallet , og holder til i Vækerøveien på Røa i Oslo. Ole Christian Moe har vokst opp i bokhandlerfamilie som har drevet Røa Bok siden 1979: – Leser mye forskjellig og anser meg selv som en belest 42-åring som finner glede i det meste. Har jobbet med bøker i snart 25 år, og håper på mange fine bokår fremover.
Røa Bok og Leker er en Fri Bokhandel.