5. desember

I dagens luke gir vi tips til julegave til alle mat- og kulturinteresserte. Boken Naturleg gir oss enkle matoppskrifter og jordnære gleder.

NATURLEG
Enkle matoppskrifter og jordnære gleder

I Naturleg tar tradisjonsmatformidleren fra Setesdal oss med på en reise inn i råvarenes verden.
Forfatteren søker kunnskap i det gamle matstellet og gjør den praktisk relevant for tiden vi lever i.
På denne måten setter hun en ny og bærekraftig kurs for maten vi spiser hver dag.

Vi følger Margit Dale fra vår til høst. Med innlevelse og varme formidler hun kunnskap og praktiske råd  som gjør det spennende og gøy å dyrke egne råvarer, høste fra naturen rundt oss og å lage god mat fra bunnen av.

Boken sprudler av engasjement og livsglede, og ikke minst takknemlighet for de godene naturen gir oss. Den vil inspirere leseren til å nyttiggjøre seg de nære matressursene og la sesongene styre kostholdet. Temaet er like relevant om du bor på en gård i Setesdal eller i en leilighet på Grünerløkka. Oppskriftene er både tradisjonelle og moderne, men alltid enkle og alltid med norske råvarer og smaker.

Margit Dale og Frode Verp
Forlag: Vigmostad & Bjørke