12. desember

Har du ikke sendt ønskelisten til julenissen ennå? Kanskje du ikke har rukket å tenke så langt en gang? damene.no har noen gode forslag i sakens anledning.

 

For det første er det et poeng å melde fra om hva du helst ikke vil finne under treet i år. Vi har ikke noe i mot harde pakker as such – langt i fra – men det er visse titler nissen bør unngå:

  • Vendela: Alt jeg ikke har fortalt
  • Marcus og Martinus: Vår verden
  • Forbindelsen Torgrim Eggen
  • Naken Mamma til Michelle
  • Fordeler og ulemper ved å være Jon Arne Riise
  • Nesten menneske Biografien om Julius

Enig? Du kan alltids føye til noen selv, når du deler denne linken.

Når du nå har blitt inspirert, kan du bare gjør resten via internettet. Det finnes nemlig et eget nettsted for ønskelister.   På minegavelister.no leser vi følgende:

”Levende lys, festlig lag, gaver, nisser, engler, stjerner og julekrybber. Alle liker overraskelser, men for oss voksne kan det være praktisk med en oversikt over hvem som har kjøpt lego og hvem som har kjøpt dukkevogn. Nåtidens moderne familie kan ha mange varianter og sammensetninger. Noen har mange familiemedlemmer, noen har få. Onkler og tanter, for ikke å nevne besteforeldre, vil gjerne bidra med gaver til de små. Men hver på sin måte.

Når listen er klar, send lenken til venner og familie via e-post, Facebook eller Google+. Mottakerne kan enkelt gå inn og kommentere hva de ønsker å gi. Dere kan selvsagt administrere ønskelisten etter at den er delt.”

Husk: Nissen har mange hjelpere med øyne og ører der ute . . .

Lykke til!