Dagens gjest: Trine W. Rønnevig

Age is just a number. I know!
Ukens gjest skriver om det å runde 60 …….

Alder er bare et tall. Det vet jeg!

Jeg husker svært godt følelsen jeg hadde da jeg rundet 20, 30, 40 og 50. Disse tallene er på hver sin måte milepæler i et menneskes liv. Følelsen var forskjellig ved hver milepæl, og det føltes faktisk best å bli 50. Jeg følte meg sterk, jordet, klok, unik, glad og tilfreds. Jeg kjente den vidunderlige følelsen av ikke å behøve å være noen andre enn MEG SELV. Jeg hadde erfart så mye i mitt liv at jeg følte jeg kunne håndtere alt. 50 – for et fantastisk tall!

Og så kommer 60!

… og jeg trenger hjelp!

Jeg trenger all den hjelpen jeg kan få om hvordan jeg skal gjøre dette om til et magisk tall! For denne gangen strever jeg. Jeg, den lykkelige veilederen, strever skikkelig med å skulle runde 60 i 2022.

Hva har jeg fortalt meg selv?

Det er bare et tall!

Du ser yngre ut en 60, så vær glad.

Slutt å tenke på det!

Du rocker!

Hjalp det?

NEI

Jeg er i en slags krise, og der vil jeg ikke bli værende. Så jeg har bestemt meg for å knytte kontakt med likesinnede kvinner og gjøre en handel. Jeg inspirere og styrker dere, og dere inspirerer og gir meg styrke! … om magien ved å bli 60.

Jeg trenger dere!

Og hvis dere trenger meg, så er dere herved invitert til The Magic of 60.

Jeg kan nesten ikke vente til jeg ser dere der! Vi vil gjøre oss alle veldig lykkelige.

Forresten … alder er bare et tall, og ingen er utelukket fra å få et nytt. Uansett hvor gammel du er;  du er velkommen  til å bli med «i klubben» så lenge vi fokuserer på å bli 60 på en magisk måte.

Teksten er tidligere publisert på Trines blogg.

Trine W. Rønnevig
Isbader og kreativ Happyguide.
www.wilhelminesuniverse.com