The queen of JOY

Gjest Anne-Lise Øien. Hei du modige autentiske medsøster. Jeg vet det er flere av oss, og det kribler litt i magen, jeg kjenner at noe presser seg på fra innsiden og vil UT. UT.

 

Hei du modige autentiske medsøster. Jeg vet det er flere av oss, og det kribler litt i magen, jeg kjenner at noe presser seg på fra innsiden og vil UT. UT. Og det kan ikke holdes igjen lengre. Hele meg som kvinne lengter etter å være hel.

Jeg elsker når jeg er i flow, kan slippe til lekenheten, kreativiteten, galskapen og latteren i meg. Det er en svært smittsom tilstand og en kraftfull kulturrister. Det sprer seg en ro i rommet, folk blir mer løsningsorientert , bruker nye sider av seg selv, skjulte skatter og ideer blir forløst.

Jeg elsker lytteren i meg, hun som lytter med mer enn ørene. Når lytteapparatet er åpent og følsomt, antennene er kroppen og objektiviteten sitter i ryggmargen. Det etableres et tillitsfullt partnerskap, ærlighet og transparens i møtet. Det oppstår magi – en forvandling og transformasjon til noe større. En pluss en blir mye mer enn to.

Jeg elsker den visjonære delen av meg – den som ser hele bilde og langt frem. Den som drives av den indre kraften av å skape noe større enn meg selv, og vite at det jeg legger ned i arbeidstimer gjør noe godt for de rundt meg, for bedriften, for samfunnet og for jorda!

Jeg elsker forskeren i meg, sitte i ro og tenke, undersøke, lese, utforske andre kloke hoder på google, det gir inspirasjon. Jeg bobler over, får lyst til å dele, skrive, inspirere, ikke forklare – bare dele.

I jobben ser jeg det komplekse bilde, det er en slik egenskap jeg som kvinne har. Bestemmelser tar litt lengre tid, for det er mye og mange som skal tas med i en helhetlig beslutning. Og da er det viktig å ikke ha det travelt. Og premien er verdt å vente på, da sluttresultatet blir så uendelig mye bedre for alle parter involvert.

Jeg stiller meg stadig spørsmålet – hva er det vi skal rekke? Årsskifte er ikke slutten, men en ny begynnelse. Belønning og incentiver må ha sammenheng med reell verdiskaping og ikke ett enslig siloskylapps-års resultat.

Tiden er inne til å slippe til potensialene i menneskene, og ikke presse de ned i en travelbox som allerede er for trang og smal. Trykkokeren er i ferd med å eksplodere. Noe presser seg frem, snart popper det, det bobler over. Fra nå av kan vi stå utstrakt høye og rakrygget, vi kan puste rolig og godt – og sammen bygge sten på sten.

Jeg gleder meg til at vi sammen kan styrke vårt NÆRINGS-LIV der vi gir NÆRING til kreatøren, lytteren, visjonæren, verdiforvalteren, forskeren og samtidig med all vår POWER blåser LIV i gleden, lekenheten og rebellen. Kjære modige autentiske medsøster, jeg er klar for å lage nye arenaer, forretningsmodeller og kulturer. Forskeren i meg oppdager stadig fremskritt i ethvert prosjekt og i menneskemøter. Det er til tider bumpete, frustrerende, men mest av alt en gledesfylt reise.

New time Leadership – the POWER of JOY!

anne-lise.oien@dtz.no

Skrevet av: Anne-Lise Øien
www.glederskap.no