SK 2015 snart klar til avgang

Solen fosser inn av upussede vinduer. Med bleke legger med tørr hud på tøfler vi ut etter morgenavisen og kjenner at SK 2015 står ved gaten.

Du tror kanskje at dette er nok en flight SAS har satt opp for å triumfere over den streikebefengte konkurrenten, men det er det ikke. Det er ingen grunn til å dra til å stå opp i otta og dra til en flyplass nær deg. Det er i grunnen bare å komme seg opp etter solen.

Vi snakker nemlig SommerKvinne 2015!

Er du så heldig å ha et navn som begynner på K, kan du herved personifisere flighten din helt gratis. Hvis ikke , så er du allikevel velkommen ombord. Undertegnede har boardet SommerKristin 2015 som passasjer på første klasse. Ja, det er en lang reise, litt ut i det blå, men garantert mot varmere strøk.

Allerede i loungen starter ferden. Der er det bare å velge:  te – kaffe – kaffe – te, sette seg godt til rette med avisen og stikke føttene i grønnsåpevann. Skal man på langtur er det beste å ha velpleide føtter. Et personlig pedikyr med Dr. Scholl for ekstra tørre hæler, Tutti Frutti rosa og overlakk gjør susen. Da kan man iføre seg Hawaianas uten blygsel – i hvert fall innendørs. Det er litt for tidlig til å kjenne mose (synonym for gressplen) under de silkemyke føttene . . .

Ute er det fortsatt sterke preg av at naturen våkner fra vinterdvalen.  Mikroskopiske løkstilker sprenger seg vei blant visne blader på størknet jord, ispedd singel fra stikkveien. Det herlige er at det spirer, til tross for støv, sand og utbrente julefakler som atter har åpenbaret seg og som krever ens oppmerksomhet. All in due time – vi er fortsatt bare i loungen.

Blir du med på reisen? Den begynner inni. Og greier man å holde styr på fagforeningene så piloten ikke må ut i streik – ja da blir SK 2015 den beste reisen i år. Løs opp setebeltet og stay tuned!

hjelmlite

Denne Damebloggen er begått av Kristin Moe Krohn, en reiseglad siv.ing og skribent – tidligere redaktør i Snø&Ski og Norsk Golf – som golfer og er veldig glad i snø.