Huset ditt «vet»

Du har sikkert hørt at god energiflyt til huset er viktig for god feng shui. Men hva innebærer dette i praksis?

Huset ditt kan snakke til deg…..

Boligen er som en levende organisme, og den trenger ren og frisk energi inn, og det får den ikke hvis livsenergien bringer med seg informasjon om noe helt annet, for eksempel fra en rad med søplekasser, fra en transformator eller lyktestolpe eller et tre som står i en bestemt retning. Hva skjer, hvem rammes?

Og visste du at punktet midt bak på huset eller leiligheten er avgjørende for både helse og trygghet, og ikke bare det, men vender baksiden av huset i en bestemt retning, vil det kunne utvikle seg bestemte mønstre eller utfordringer hvis huset samtidig har manglende hjørner i en annen bestemt retning. Noen hus fremmer konflikter og skilsmisse, andre hus er pådrivere for alkoholisme, atter andre rommer absolutt ingen energi for fremtidige generasjoner, så her blir det ikke barn. Og dette er bare noen få eksempler på hva autentisk feng shui kan avdekke…

Står du fast i livet, eller møter de samme utfordringene om og om igjen?
Har du akkurat flyttet og opplever at det skjer uforutsette og vanskelige ting?
Skal du bytte bolig og ønsker å unngå fellene som dårlig feng shui kan by på?

Huset ditt eller leiligheten din forteller alltid en historie om deg og resten av familien. Boligen er en gjenspeiling av deg, og du er en gjenspeiling av den.
Dette er eldgammel visdom, og likevel er den tidløs!

Ønsker du mer informasjon, kurs eller konsultasjon/samtale klikk deg inn på nettsiden
www.fengshuiskolen.no

Lykke til!!