Gratis kurs i mindfulness

Mindfulness har vist seg å være god investering i egen helse. damene.no er glade for å kunne tilby et gratis kurs i Mindfulness for de åtte første som melder seg på.

Mindfulness handler om å være tilstede i livet akkurat nå.  Å kunne forholde seg til det som skjer her og nå, uten å bli fanget av følelser eller tanker, som drar oss i retning av bekymringer om morgendagen eller grubling over fortiden.Trening i mindfulness er en god investering i egen helse. De siste 10-15 årene er det lagt frem en rekke forskningsrapporter som gjennomgående viser meget god effekt. Mindfulness brukes både i næringslivet, ved utdanningsinstitusjoner, ved sykehus og blant privatpersoner. Ved regelmessig trening er følgende effekter vanlig:

  • Redusert stress (forholde seg smartere til det som stresser oss)
  • Bedre søvn
  • Bedre konsentrasjonsevne, strategisk tenking, refleksjonsevne og hukommelse
  • Styrket emosjonell intelligens (kunne oppfatte og håndtere egne og andre personers følelser)
  • Styrking av immunforsvaret

Hvordan er kurset lagt opp?

Kurset vil gå over 4 uker med 2 samlinger per uke. Hver samling vil være i 1 time og vil variere mellom teori, trening og erfaringsdeling fra treningen. Som med all trening trengs det kontinuitet for å få ønsket effekt.

Gjennom kursukene forventes det derfor at du er villig til å trene minimum 15 minutter hver dag.

Tid: Tirsdager og torsdager kl. 18:00-19:00 uke 9-12 2015

Sted:  Pilestredet Park 15 (Areklett) Tlf. 95078547

Klær: Møt i behagelige klær.

Instruktør Lotta Haraldssøn
Lotta L. Haraldssøn i HMS Innovasjon as er fysioterapeut med videreutdanning i ledelse, tidligere toppidrettsutøver og utdannet mindfulness-instruktør.

Påmelding: Send epost til kmk@damene.no – først-til-mølla-prinsippet gjelder!