1. desember

Endelig er vi i gang! Desemberdamenes Julekalender erklæres herved for åpnet! PANG! Luke 1 tar deg til designernes eget julemarked som åpner dørene for 19. gang.

Facebook
Instagram

 

På årets julemarked deltar over 140 utstillere som fyller alle tre etasjer på DOGA. Hausmanns gate 16 i Oslo. De kommer fra hele Norge, og interessen for å delta på julemarkedet er også stor fra utlandet. Designere reiser hele veien fra Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Spania, Belgia og England for å selge sine unike designs på julemarkedet denne første helgen i desember. De selger klær, smykker, keramikk, illustrasjoner, møbler, lamper og mye annet. De fineste unike gavene kan du finne på årets julemarked!

I år vil det dessverre ikke bli minibank i lokalet. Men det finnes minibanker i området rundt Doga, og noen av designerne har alternative betalingsmuligheter. Men vi oppfordrer folk til å ta med kontanter.

Sted: DOGA, Hausmannsgate 16, ved siden av kulturkirken Jakob, Oslo. Tid: Lørdag 2. desember 10-17 & Søndag 3. desember 10-17, 2017. Inngang: 50,- kr, barn under 12 år kommer inn gratis.

www.dejm.no