Opplevelser

Kulturuke i Vestfold

Nestor inviterer i år til kulturdager i Melsomvik. Livslang læring, sosialt samvær, hygge og påfyll er stikkord og forholdene er lagt til rette for en god uke. Velkommen!

Å oppleve gylne dager

Gjest Inger Wesche – Bjørn Eidsvåg har laget en sang, Tapte gylne stunder, som jeg liker godt. Den handler om å ta vare på gylne øyeblikk, ikke bare la dem gå forbi og ligge på et hittegodskontor.

Det snør

Det er en låt som virkelig gjelder idag: Når hele himmelen faller ned av Anne Grete Preus. Byen er tvunget i kne; bilene står, trikker trosser brøytekanter og alle som er litt barn, storkoser seg!

13. desember

I dag er det stjernegutter og lysprinsesser i alle landets barnehager og skoler. Feiringen av luciadagen ble gjeninnført i Sverige på slutten av 1800-tallet, og har fra 1950-tallet spredt seg til resten av Skandinavia.

7. desember

Ikke en advent uten pepperkaker. Allerede ferdig, sa du? Da har du jo god tid til å gå på pepperkakeutstilling.

3. desember

Første søndag i advent kommer ofte litt brått på. Men her er vi på plass med adventverset til Inger Hagerup.

2. desember

Ikke en desemberdamekalender uten innslag av ingefær… I dag slår vi et slag for longdrinken Moscow Mule. Vi sier som aperitif.no: La ingefær krydre kvelden – nedenfor finner du roten til en vellykket aften.

1. desember

Endelig er vi i gang! Desemberdamenes Julekalender erklæres herved for åpnet! PANG! Luke 1 tar deg til designernes eget julemarked som åpner dørene for 19. gang.

Tips på en hvit dag

Det snør det snør, tiddelibom . . . På dagen en måned etter første vinterdag, finner Kong Vinter det passende å melde sin ankomst her på Østlandet. Verden blir med ett lys og vakker – enn så lenge!

Langs en sti

Internettet har sine positive sider. For se hva vi fant på vår leting etter et vakkert dikt . . . Både på nettet og i Fossnes i Stokke kommune ligger STI FOR ØYE. Stien er åpen hele døgnet med lys på kunst og natur.