Helse

Ferie – en god tid for refleksjon

Karriereveileder og coach Mette Manus ønsker oss alle en flott og minnerik sommer! Hun oppfordrer til refleksjon over hvordan vi lever og hva vi kunne ønske oss anderledes. Sett av tid i ferien……

Styrke selvfølelsen

Catherine Lemaréchal skriver: Selvfølelse og selvtillit er to forskjellige ting. Dyktige idrettsutøvere jobber bevisst med å styrke begge deler. Hva med deg?

Stress ned – det er vår!

Våren er her med sol og lengre dager. Nyt dagene, legg bekymringene vekk og kos deg med gode venner og andre hyggelige ting. Stress ned – det lønner seg!

Vårjevndøgn

Vårjevndøgn 20. mars! Trallala vår . . . mandag med nysnø på bilen. Hva gjør det når vi vet at april er rett rundt hjørnet? For vårtegnene er her . . .

Den sunne agurken

Agurkens høye næringsinnhold gjør den til supermat! Den er generelt bra for din helse. Visste du at agurken er en frukt, ikke en grønnsak som flere av oss har trodd?

Kjemi om vinteren

Endelig kom kulden, og med dem kom dieselforbudet. Det gir damene.no helt NOx i – vi tyr til ingeniørdikteren over alle ingeniør-sådanne; vår danske venn Kumbel!

6. desember

Kulden kommer snikende, og hva er bedre på Nilsmesse-feiring enn den lille kreative Dansukker-drikk? Vi i damene.no er som kjent i ingefærmodus rett som det er. Husk rødrutete sløyfe rundt glasset ved servering.

5 mentale mønster som hindrer livsglede

“Vi ønsker alle å oppleve livsglede, og vi bruker mange forskjellige strategier for å oppnå det. I mange tilfeller saboterer vi oss selv……. ” skriver Turid Torbergsen

Sommersyltetøy

Nyt gjerne brødblingsen ute i det fri i sommer, med hjemmelaget syltetøy med ingefær!

Kvinner på sokkel

Vi oppdaget at vi manglet en! En kvinne på sokkel – altfor godt skjult bak store trær i Vaterlandsparken i hovedstaden. I følge Aftenposten var hun de ulykkeliges venn.