Balanse

Påskeharen!

Tradisjoner er bra! Med dette lille eventyret om fuglen Lepus …………. – ønsker vi alle en GOD PÅSKE!

Vårkveld i mars

Solen tiner grovkornet snø, og vips – neste dag – titter små spirer opp. Kalenderen roper vår, sjelen drømmer vår, og solen kommer og går.

Fra innvikling til utvikling

Ukens gjest, Christine Wittusen: Selvutvikling dreier seg om å vikle seg ut av det vi har viklet oss inn i. Målet er ikke å bli noen annen enn den du er, men å bli mer av den du egentlig er.

Give and take

Ukens gjest – Catherine Lemaréchal. Adam Grant er forfatter av boken “Give and take”, og et av hans budskap er: Giving is both powerful and dangerous. Hva mener han med det?

Klokt på en tirsdag

Er det potetene eller indrefileten eller grønnsakene som er best? Dette tar coach Paal Leveraas opp i sin ukentlige blogg Tirsdag morgen. I livet, på jobben som ved middagsbordet er det helheten som skaper opplevelsen.

Snø og zen

Endelig kom skiføret – og det nesten rett utenfor stuedøren. Det var i grevens tid! Det er mer livsglede i noen stavtak på blåføre enn de fleste andre steder.

De fem tibetanske ritene

Nyttårsforsetter er ut – vi tenker heller langsiktig sunnhet og helse. Start det nye året med de fem Tibetanske Ritene. Er du heldig får du ungdommen tilbake!

Godt Nytt År!

Pang! Der var 2019 godt i gang, gitt! På tide å kvitte seg med kransen på døren, juletreet og alle dets avlagte barnåler.

24. desember

Vi åpner siste luke i julekalenderen, og finner en vakker liten fortelling av Alf Prøysen om tilgivelse. Med den ønsker vi alle en Gledelig Jul.

22. desember

I dagens luke er en sang om medmenneskelighet. Ute står himmelen i brann, trærne er pyntet i hvit frost. Vakkert, vakkert … Men husk: det er også noen som fryser der ute!